top of page
PERFIL.jpg

Lara Barnes

Vaig néixer a Barcelona el 1994, segurament ja amb un llapis a la mà. Graduada en dret, la meva passió sempre ha estat l’art, en totes les seves expressions: la literatura, la dansa, la música, el cinema… I sobre tot la pintura i el dibuix. Penso que l’art és el millor mitjà per expressar-nos

i també per a transformar la societat.

Per això m’agrada que les meves il·lustracions tinguin un component reivindicatiu, sovint relacionat amb els moviments feminista i LGTBI. M’agrada representar dones decidides i fortes. També afegir tocs de fantasia a les meves il·lustracions. Fa un any vaig descobrir la il·lustració digital i em té enamorada.

Tinc una quasi preocupant obsessió amb el color turquesa. Podeu veure de què parlo en el compte d’IG @larabarnesillustration.

Nací en Barcelona en 1994, seguramente ya con un lápiz en la mano. Graduada en derecho, mi pasión siempre ha sido el arte, en todas sus expresiones: la literatura, la danza, la música, el cine… Y sobre todo la pintura y el dibujo. Pienso que el arte es el mejor medio para expresarnos y

también para transformar la sociedad.

Por eso me gusta que mis ilustraciones tengan un componente reivindicativo, a menudo relacionado con los movimientos feminista y LGTBI. Me gusta representar mujeres decididas y fuertes. También añadir toques de fantasía a mis ilustraciones. Hace un año descubrí la ilustración digital y me tiene enamorada.

Tengo una casi preocupante obsesión con el color turquesa. Podéis ver de qué hablo en la cuenta de IG @larabarnesillustration.

Diseños

bottom of page